Design District is hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. Na 5 mooie jaren bij Taets op het Hembrugterrrein in mijn geboorteplaats Zaandam, keerde Design District dit jaar terug naar Rotterdam. En waar beter kan je een toonaangevend vakevenement voor interieurdesign organiseren dan in koffie- en tabakfabriek van Van Nelle? Het in de jaren ’20 ontworpen markante monument vormde dan ook het perfecte decor voor de alweer 15e editie. En wat was er veel te zien!

Op Design District tonen ruim 200 fabrikanten, agenten, importeurs en ontwerpers hun nieuwste en beste producten op het gebied van meubilair, verlichting, sanitair, materialen, vloeren en textiel. Ook vakbladen, magazines en brancheverenigingen zijn vertegenwoordigd. Alle getoonde producten worden geselecteerd op designgehalte en innovatie. Design District is een evenement voor iedereen die zich bezighoudt met interieur en design, zoals architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, retailers, facility managers etc. Het was dus niet alleen heel inspirerend, maar ook leuk om vakgenoten te ontmoeten en te spreken. Met veel dank aan Modular Lighting voor de uitnodiging, volgend jaar ben ik zeker weer van de partij!

Simone van Es Interiors