De Caribean is niet alleen een van mijn favoriete vakantiebestemmingen, ik heb ook het geluk er af en toe een project te doen. Zo mocht ik zowel op Bonaire als op Curaçao een paar beachvilla’s inrichten en ben ik tevens betrokken geweest bij de inrichting van een penthouse op Bonaire Beach Resort. Een nieuw paradijsje in aanbouw. Stuk voor stuk fijne projecten en weer even helemaal een ander sfeertje dan normaal. Goed voor de bovenkamer…

Tijdens mijn vakantie heerlijk zitten schetsen aan een nieuw project in Kralingen. En laat ik eerlijk zijn: het werkt toch écht lekkerder met uitzicht op zee. Het nuttige met het aangename combineren ‘in het kwadraat’ zeg maar. Concept nu af, leveranciers op een rijtje en (mede daardoor) nu ook rustig slapen. Als het eenmaal ‘goed’ in je hoofd zit, is het alleen nog maar een kwestie van uitwerken.

Met veel dank aan Curaçao Exclusief die, op de valreep, nog een prachtig appartement beschikbaar hadden. Super lieve mensen allemaal en weer op en top mogen genieten van veel moois en gezelligheid op ‘de rots’. Bizar overigens om (los van elkaar) maar liefst twee voormalig Kroymans collega’s tegen te komen bij beachbar Zest. En wat ontzettend leuk om elkaar weer eens te spreken, those were the days!

Nu weer terug naar Nederland om alles verder uit te werken, te otro bia Curaçao!

Simone van Es Interiors

Foto: curacao-exclusief.nl